Mentális egészség

Kék Hold Alternatív Gyógyközpontunkban 2022. június 1-től elérhető lesz az “Életterápia” szolgáltatásunk is, melynek keretében Kormány Krisztián BodyHack Trainer nyújt támogatást online formában.

 

 

Kormány Krisztián

Kormány Krisztián vagyok, eredetileg mérnök-közgazdász. Karrierem csúcsán egy 120 kg-ot meghaladó testben találtam magam: a külső élet sikerei a belső élet megrekedését hozták el. Hosszú (visszafelé) tartó utazásom során rengeteg tapasztalatot szereztem az életmódváltó módszerektől. Főleg abban a vonatkozásban, hogy mit kell azoknak tenni, akik nem egy fitnesz teremben töltötték a szabadidejük jelentős részét.

 

 

Életterápia

3 évvel ezelőtt alapítottam meg a BodyHack módszertani közösséget. Olyan módszereket fejlesztünk, melyek képesek visszaadni az emberi test egészségét, és az emberi testet tulajdonló személy életkedvét. A módszereknek az Életterápia nevet adtam, mivel fő célunk, hogy több Életet adjunk az éveinkhez.
 
Az étel olyan nekünk, mint egy autónak az üzemanyag. Ha jobban megvizsgáljuk magunkat, akkor kiderül, hogy mi nem csak egyféle üzemanyaggal tudunk működni. Sokkal inkább egy modern hybrid autóhoz hasonlít az energia ellátó rendszerünk, amely elektromos árammal és fosszilis üzemanyaggal is egyaránt képes menni, A metabolikus rugalmasság azt jelenti, hogy mindkét energiaforrást hasznosítani tudjuk: a szénhidrátokat és a zsírokat egyaránt. Egyik sem előrébb való, mint a másik, mindkettőre egyaránt szükségünk van a teljes élethez. Erről szól az aerob és anaerob energiaszolgáltató rendszerünk – tudatos működtetése.
 

Elérhető helyszín:

  • Kék Hold Alternatív Gyógycentrum – Érd, Budai út 12.

 

További kérdés esetén keressen minket bizalommal!

JELENTKEZZEN BE HOZZÁNK ONLINE!

Vizsgálat típusa*
Vizsgálat helyszíne*
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail cím*
Telefonszám*