Inzulinrezisztencia IR csomag

A vizsgálat a szervezet nem megfelelő inzulinválaszáról ad felvilágosítást. Az inzulinrezisztencia nem önálló betegség, hanem egyéb kóros állapotokkal van  összefüggésben (szív – és érrendeszeri betegségek, 2-es típusú cukorbetegség), ugyanakkor ez  egy visszafordítható állapot, így időben történő felismerése és kezelése kiemelten fontos,  ezáltal ugyanis megelőzhető a diabétesz, valamint a metabolikus szindróma kialakulása. 

Hölgyek esetében az inzulinrezisztencia gyakran együtt jár PCOS nevű (policisztás ovárium  szindróma) megbetegedéssel (a női szervezet hormonális betegsége, mely meddőséghez is  vezethet), melyre a vizsgálat szintén rávilágíthat.

 

Kinek javasolt? 

Azoknak ajánljuk, akik túlsúllyal, hasi elhízással és meddőségi problémákkal küzdenek,  valamint mozgásszegény életmódot folytatnak. A csomagot továbbá javasoljuk  cukorbetegségre utaló gyanú esetén, illetve azok számára is, akik családjában előfordult már  cukorbetegség. 

 

Mit tartalmaz a vizsgálat?

  •  Tartalmaz egy hárompontos vércukorinzulingörbe-meghatározást cukor (0, 60 és 120 perc)
  • eÉs inzulin ( 0 és 120 ) terheléssel

 

 

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

A vizsgálatra éhgyomorral jelenjen meg, ami 12 órás koplalást jelent (víz fogyasztása  javasolt). Továbbá a vérvételt megelőző 3 napban a napi szénhidrátbevitel mennyisége ne  haladja meg a 250 grammot. A vizsgálathoz szükséges glükózt a vérvételi helyen kapja, nem  szükséges semmit magával hoznia.

Helyszín: 

  • Kék Hold Alternatív Gyógycentrum – Érd, Budai út 12.
  • Kék Hold Alternatív Gyógycentrum – Lajosmizse, Dózsa György út 106.

Ára: 9 500 Ft

Csapatunk a labor eredmény kiértékelésben is rendelkezésére áll. Ezzel kapcsolatban külön egyeztetés szükséges.

További kérdés esetén keressen minket bizalommal!

JELENTKEZZEN BE HOZZÁNK ONLINE!

Vizsgálat típusa*
Vizsgálat helyszíne*
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail cím*
Telefonszám*