Dietetika és táplálkozás tanácsadás

Érdi Kék Hold Alternatív Gyógyközpontunkban 2022. június 1-től elérhető lesz az életmód és táplálkozás tanácsadás szolgáltatásunk is, mely a Haris módszert veszi alapul.

 

Haris Éva 

Haris Éva vagyok egészségügyi szaktanár. A legjellemzőbb tulajdonságom, hogy a szakmám a hobbim, több mint 20 éve tanulom az emberi test működését, és egyre jobban rajongok a szervezetünk szerteágazóés egyedi tervezettségéért. Közel 10 évet dolgoztam betegágy mellet és 14 évig tanítottam egy budapesti középiskola egészségügyi tagozatán. 2016-ban mentálhigiénés segítő szakon végeztem a Károli Gáspár egyetemen, és 2021-ben egy Sport Mentaltréner képzést is elvégeztem, hogy megértsem miért is nehéz feladat az életmódváltás. A rendszerszintűés holisztikus szemléletben hiszek.

Hiszek benne –és neked is bebizonyítom – hogy a táplálkozásunk sokkal nagyobb befolyással van az életminőségünkre, mint amit a mai medicina elfogad vagy tényként állít. Nem szeretem az átveréseket, nem hiszek a csodákban, de hiszek az emberi erőben és a kitartásban.

Kiváló szakemberektől, orvosoktól, élelmiszerbiológusoktól, természetgyógyászoktól, edzőktől, agrármérnököktől tanulok. Az elsajátított tudásból született a HarisMódszer, mely nem csodamegoldás csak egységbe foglalja több tudományág jelenleg ismert tudásanyagát.

10 éve foglalkozom táplálkozás-tanácsadók képzésével, és kialakítottam magamköré egy lelkes és ambiciózus csapatot, akik személyes konzultációk során adják át a megszerzett ismeretanyagot.

 

Haris Módszer

A HarisMódszer egy olyan program, ami restaurálja a táplálkozásod, jobbá teheti a közérzeted, optimalizálhatja a súlyodat és megtaníthat figyelni magadra. A feltételes mód Neked szól, vagyis minden rajtad múlik, mi csak segítünk neked látni… egy másik szemüvegen át, mint amilyenen idáig néztél.

RESTAURÁLÁS? Furcsa kifejezés, ha táplálkozásról beszélünk, de hidd el volt idő mikor sokkal jobban táplálkoztunk, minőségibb tápanyagokat ettünk és túlzásokba se estünk, és mi ezt az állapotot szeretnénk helyreállítani.

Most azt gondolod a táplálkozás csak azért fontos, hogy karcsú legyél, és hasonlíts egy álomképre, én bebizonyítom, ha megfelelő időben, megfelelő tápanyagokat eszel, megfelelő mennyiségben, egy kiegyensúlyozottabb, energikusabbés elégedett élet vár rád.

Ezek nagy szavaknak hangzanak, de sok-sok kliensem bizonyítja, hogy a HarisMódszer működik.

Elérhető helyszín:

  • Kék Hold Alternatív Gyógycentrum – Érd, Budai út 12.

 

Kollégáink szeretettel várnak minden érdeklődőt szerdánként és péntekenként 12:00-18:00 között!

További kérdés esetén keressen minket bizalommal!

JELENTKEZZEN BE HOZZÁNK ONLINE!

Vizsgálat típusa*
Vizsgálat helyszíne*
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail cím*
Telefonszám*