Alternatív gyógyászati kezelések

Az alábbi alternatív gyógyászati kezelések közül választhat az érdi Kék Hold Alternatív Gyógyászati Centrumban:

Gyümölcsök és gyümölcslevek egy asztalon, középen egy smoothie tál.

A Haris Módszer egy olyan alternatív gyógyászati program, ami restaurálja a táplálkozásod, jobbá teheti a közérzeted, optimalizálhatja a súlyodat és megtaníthat figyelni magadra. Az alternatív gyógyászati programunk keretében először megvizsgáljuk életmódodat, majd segítünk újratervezni.

Tovább olvasom…

Bélflóra, azaz baktériumok a bélben. Ezt vizsgálja a mikrobiom.

Az innovatív mikrobiom diagnosztika segít feltérképezni immunrendszerünk állapotát, és számos betegség, panasz eredetére is rávilágíthat. A vizsgálat során a bélflóra kerül a fókuszba, melynek összetételét elemezzük mind a hasznos, mind pedig a káros baktériumtörzsek tekintetében.

Tovább olvasom…

Gyógynövények és természetes gyógymódok, vitaminok egy fehér felületen.

Természetgyógyászat

Amennyiben a betegség a gyógyszeres kezelések ellenére sem javul, vagy csak szeretnéd elkerülni a mellékhatásokat, érdemes a természet gyógyító erejét, valamint az alternatív gyógyászatot segítségül hívni és elindulni az öngyógyítás útján. 
 
Hamarosan

Biorezonancia

A biorezonancia egy olyan alternatív gyógyászati kezelés, mely a test elektromágneses rezgésein keresztül diagnosztizálja a betegségeket, a gyógyítást pedig a jó rezgések erősítésével és a rosszak gyengítésével végzi. Az alternatív gyógyászati vizsgálat bármilyen fizikai vagy mentális problémát képes észlelni.

Pipettás üvegcse, melyben eukaliptusz olaj van, mögötte pedig eukaliptusz ág.

Toxin mérés

Az alternatív gyógyászati módszer lényege a toxinmentesítés, azaz a szervezetet terhelő méreganyagok eltávolítása a sejtekből információs, gyógynövénytartalmú készítményekkel, ezzel támogatva az immunrendszer munkáját.

Hamarosan

Alternatív gyógyászati kezeléseink árait és az alternatív gyógyászatban jártas kollégáinkat, az alábbi linkre kattintva tekintheti meg. Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Alternatív gyógyászati szolgáltatásaink kizárólag az érdi Kék Hold Alternatív Gyógycentrumban vehetők igénybe.

JELENTKEZZEN BE HOZZÁNK ONLINE!

Vizsgálat típusa*
Vizsgálat helyszíne*
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail cím*
Telefonszám*